Hírek

Deduplikáció-adattömörítés-adatsűrítés

A kötetek (volume) hatékonyságának növelése szempontjából az ONTAP rendszerek három megoldást kínálnak: deduplikáció (deduplication), adattömörítés (data compression) és adatsűrítés (data compaction). Ezek a funkciók használhatók önállóan, vagy együttesen, ezáltal csökkentve a kötethez szükséges fizikai tárhely méretét.

Snapshot-WAFL technológia

Több gyártó is használ Snapshot technológiát de csak a NetApp rendelkezik egy olyan nyílt „point-in-time” megoldással, amely kellő stabilitást és méretezhetőséget nyújt teljesítményromlás nélkül. Hogy is néz ki ez a gyakorlatban? Amikor egy fájlt frissítünk nem az egész fájlt írjuk újra, csupán a megváltoztatott adatblokkokat. A meglévő fájl úgynevezett mutatói (pointer) lesznek továbbküldve az új blokkokhoz. A fájlrendszernek így végül csak a fájl legújabb verziójának mutatóit szükséges követnie.

NetApp Hybrid Cloud megoldások – Backup to Cloud

Napjainkban már nem elegendő egyszerűen csak használni egy rendszert, gyakran szükségessé válik egyes elveszettnek hitt adat helyreállítása is.

Ha téged is érdekel, mi az a biztonsági mentés (backup) és milyen megoldásokat kínál erre a NetApp?

Szeretnéd jobban megismerni, hogyan lehetséges biztonsági mentést létrehozni felhőből-felhőbe, felhőből-helyi adatközpontba és fordítva?

Ismerősen cseng a Cloud Volumes ONTAP, Cloud Sync és SaaS Backup kifejezés és szeretnél ezekről bővebb információt?

NetApp Hybrid Cloud megoldások

A NetApp hibrid felhő megoldása a privát és publikus felhő kombinációja, amely adataid és applikációid zökkenőmentes megosztását és elérését biztosítja, lokációdtól függetlenül. Akár IaaS, PaaS vagy SaaS felhőszolgáltatási környezetet használsz, a NetApp garanciát vállal arra, hogy adataid mindig biztonságban legyenek és az automatizált megoldásoknak köszönhetően minimális időráfordításra lesz szükséged a teljes IT infrastruktúrád működtetésére.

NetApp HCI megoldások

A NetApp HCI megoldás segítségével könnyedén kezelheted on-premise rendszeredet, vagy akár felhőinfrastruktúrádat is. Tedd elérhetővé és átláthatóvá adataidat bárhol, bármikor az adatvédelmi irányelvek legszigorúbb betartásával. A HCI leggyakoribb felhasználási területei a hibrid felhő infrastruktúra, a virtuális asztali infrastruktúra (VDI), valamint a terheléselosztás-kezelés.

További információkért klikk ide

Megjelentek az új NetApp NVMe All-Flash tárolók

Felejtse el a korábbi forgólemezes eszközeit, hiszen a NetApp portfóliójában megjelentek a legújabb NVMe/FC SSD-vel felszerelt tárolórendszerek, amellyel akár 45%-al nagyobb teljesítmény és 33%-al több tárolási hatékonyság érhető el.

Az AFF A250 egy vadonatúj, belépő szintű rendszer, beépített NVMe SSD-kkel, amely sokkal egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb A220-as elődjénél.

2020 Stratus Award

Büszkeséggel jelentjük, hogy a NetApp nyerte a fődíjat Hybrid Cloud szolgáltató kategóriában, a 2020-as Stratus Award díjátadón.

NetApp ONTAP 9.8

Az ONTAP a NetApp iparágvezető szoftvere, amely biztosítja az adatok zökkenőmentes kezelését és védelmét, legyen szó helyi adatközpontról, vagy felhő megoldásról. A NetApp ONTAP 9.8 számos új funkciót és frissítést tartalmaz, úgy mint:

ONTAP 9.4

Megjelent a FAS és AFF család operációs rendszerének legújabb verziója. Az ONTAP 9.4 számos területen fejlődött, amelyek között forradalmi újítások is találhatóak.

FabricPool

A FabricPool a NetApp automatikus tárolórétegezési (storage tiering) megoldása, amivel az adataink meghatározott szabályok alapján automatikusan mozgathatók all-flash területről olcsóbb objektum tárolóra vagy akár a felhőbe. Ez a képesség kapta a legtöbb újítást ebben a kiadásban:     

NetApp Insight 2018

Már lehet regisztrálni a NetApp éves szakmai konferenciájára a NetApp Insight-ra ami idén Spanyolországban, Barcelonaban kerül megrendezésre december 3-5 között. A három napos rendezvény remek lehetőséget nyújt felhasználóknak, mérnököknek, konzulenseknek és partnereknek, hogy ismereteket szerezhessenek iparági szakértőktől vagy akár egymástól.

A NetApp Insight-on több mint 100 előadásból válogathat, számos labor gyakorlaton vehet részt, NetApp vizsgákat tehet le ingyenesen, valamint új technológiákat ismerhet meg a kiállításon az Insight Central területén.      

Pages